Blog Başlık

  • Haziran 15, 2021 Haberler

    Erik, yaz aylarının sevilen meyveleri arasında yer almaktadır. Erik, çeşitli sağlık faydalarının yanı sıra oldukça besleyici bir meyvedir. Erik, taze ve kuru olarak tüketilebilmektedir. Lif ve antioksidanlarla birlikte birçok vitamin ve mineral içeren kuru erik, bazı kronik hastalık risklerinin azaltılmasına yardımcı olur.

    erik kurusu, erik kurusunun faydaları, erik kurusu nelere iyi gelir, erik kurusunu kilo verdirir mi, sağlıklı yaşam
  • Haziran 14, 2021 Haberler

    Son zamanlarda mucizevi etkileri kabul gören sirkeden insanlar her şekilde faydalanmaktadır.

    elma sirkesi, elma sirkesi, elma sirkesi içmek
  • Haziran 11, 2021 Haberler

    Eski çağlardan beri kadınların tıbbi tedavisinde kullanılan hayıt tohumu son dönemlerde adından sıkça bahsedilen şifalı bir bitkidir. Yüzyıllar boyunca alternatif tıpta kullanılan hayıt tohumu insan sağlığı açısından pek çok fayda sağlar. Özellikle kadın hastalıklarına iyi gelen hayıt tohumunun yaprakları ve kökleri de çeşitli tedavilerde kullanılır.

    hayıt tohumu nedir, hayıt tohumu neye iyi gelir, hayıt tohumunun faydaları nelerdir
  • Haziran 10, 2021

    Ciltte meydana gelebilecek problemlere karşı iyi gelen aynısefa kremi, aynısefa bitkisinin özünden elde edilir. Krem yaralara, sivilce lekelerine ve iltihaplara karşı etkilidir. Egzama, ayak mantarı gibi hastalıklarda mikrop öldürücü özelliğe sahip olan aynısefa kreminin cilt kanserini önleyen özelliği de mevcuttur.

    aynısefa kremi, aynısefa kremi ne işe yarar, aynısefa kreminin faydaları nelerdir, aynısefa kremi ne için kullanılır
  • Haziran 09, 2021 Haberler

    Karabaş suyu, Akdeniz bölgesinde yetişen karabaş otundan yapılan içecektir. Karabaş otu gövdesi odunsu, çiçekleri mavi ve mor renkte olan bir bitkidir. Kokusu çok kuvvetli olan bu bitki ezildiğinde etrafa oldukça kötü bir koku yayar, ancak faydalarına baktığımızda oldukça yüksektir.

    karabaş suyu nedir, karabaş sauyu faydaları nelerdir, karabaş otu, karabaş otunun zararları, karabaş otu yağı
  • Haziran 08, 2021 Haberler

    Argan ağacı, endemik bir ağaçtır ve çiçekli bitkilere sahiptir. Ağacın boyu 10 metreye kadar uzar ve yaklaşık olarak 200 yıl boyunca kurumadan kalabilir. Meyvesi siyah ve kuru olan bu ağaç kereste, yağ ve sabun yapımında kullanılır. Meyvesi doğrudan tüketilebilen yağın özellikle kozmetikteki etkisi çok büyüktür.

    argan sabunu, argan sabununun faydaları nelerdir, argan sabunu cilt temizliği, cilt bakımı, argan sabununun saçlara faydaları
  • Haziran 07, 2021 Haberler

    Her geçen gün daha fazla kozmetik üründe karşımıza çıkan çay ağacı yağı, doğal özelliklerinden dolayı oldukça popülerdir.

    çay ağacı yağı, çay ağacı yağı nedir, çay ağacı yağının faydaları, çay ağacı yağının bileşenleri
  • Haziran 04, 2021 Haberler

    Son dönemlerde özellikle kozmetik sektöründe sıklıkla kullanılan jojoba yağı doğal bir yağ çeşididir. Birçok hastalığa şifa olan ve güzellik için uzun yıllardır kullanılan jojoba yağı sağladığı faydaları nedeniyle oldukça popülerdir.

    jojoba yağı, jojoba yağının faydaları nelerdir, jojoba yağı nasıl kullanılır, jojoba yağının cilde faydaları
  • Haziran 03, 2021 Haberler

    Afrika kökenli susam olan küncü sağlık açısından birçok faydaya sahiptir. Mutfaklarda hamur işlerinde tercih edilen bu baharat çeşitli işlemlerden geçirilerek yemeklerde ve kozmetik alanında yağ olarak sıklıkla tüketilmekte ve kullanılmaktadır.

    küncü nedir, küncü neye iyi gelir, küncünün faydaları nelerdir, küncü nasıl kullanılır
  • Haziran 02, 2021 Haberler

    Türkiye’de en çok yetişen bitkiler arasında bulunan civanperçemi, kadınlar tarafından daha fazla kullanılan bir bitkidir. Bu bitkinin faydaları saymakla bitmez. Aşağıda bu faydalardan bazıları yer almaktadır.

    civanperçemi, civanperçemi otunun faydaları nelerdir, civanperçemi otu neye iyi gelir, civanperçemi çayının faydaları nelerdir
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR