Blog Başlık

  • Eylül 02, 2021 Haberler

    Halk arasında nazar otu adıyla bilinen üzerlik otu, çiçekli beyaz bir bitkidir. Üzerlik tohumu faydaları bakımından oldukça zengindir.

    üzerlik tohumu, üzerlik tohumunun faydaları, üzerlik tohumu neye iyi gelir, üzerlik tohumu yakmak
  • Eylül 01, 2021 Haberler

    Olgun taneleri nedeniyle Antep fıstığından daha farklı bir fıstık olarak kabul edilmekte olan Siirt fıstığı kalorisi değerleri açısından da Antep fıstığından ayrılmaktadır.

    siirt fıstığı, siirt fıstığı nedir, siirt fıstığı faydaları
  • Ağustos 31, 2021 Haberler

    Hünnap dayanıklı olan ağacıyla dikkatleri üzerine çeken bir meyve olmuş, yapılan araştırmalar neticesinde de insan sağlığı üzerinde faydaları ortaya çıkmıştır. Aşağıda hünnap meyvesinin vücutta meydana getirmiş olduğu etkilerden bazıları bahsedilmiştir.

    hünnap nedir, hünnap ne işe yarar, hünnap faydaları nelerdir, kuru hünnap faydaları, hünnap çayı nasıl yapılır
  • Ağustos 27, 2021 Haberler

    Susam günlük yaşamımızda pek çok yiyecekte katkı maddesi olarak kullanılır. Susam yağı olarak da faydalanılan susam kavrulmuş olarak kullanılmaktadır. Kavrulmuş susam faydaları açısından oldukça zengindir.

    susam, susam nedir, susam yağı, susam yağı nedir, kavrulmuş susam, kavrulmuş susam faydaları, susamın faydaları
  • Ağustos 26, 2021 Haberler

    Çiğ fındık faydaları bakımından oldukça zengindir. Genellikle Karadeniz bölgesinde yetiştirilen fındık hem lezzeti hem de sağlığa faydalarıyla dikkat çeker. Herkes tarafından sevilen ve ülkemizde sıklıkla tüketilen çiğ fındığın faydaları nelerdir? Çiğ fındık neye iyi gelir? Fındık hangi hastalıklara iyi gelir? sorularının cevabını sizler için derledik.

    çiğ fındık, çiğ fındık neye iyi gelir, fındık neye iyi gelir, çiğ fındığın faydaları nelerdir
  • Ağustos 25, 2021 Haberler

    Bağışıklığın kazandırılmasından tutun da beden sağlığının düzenlenmesine varıncaya kadar vücutta pek çok faydalı etkiye sahip olan pancarı pekmezi, meyvelerden elde edilen suyun kaynatılması neticesinde elde edilir. İnsan sağlığına etkileri sayılamayacak kadar fazla olan pekmezin şeker pancarı pekmezinin farklı meyvelerden de yapılması söz konusudur.

    şeker pancarı nedir, şeker pancarı faydaları nelerdir, şeker pancarı pekmezi faydaları nelerdir, şeker pancarı pekmezi nelere iyi gelir
  • Ağustos 24, 2021 Haberler

    Vazelin aslında petrol jölesi olarak da bilinen bir karışımdır. Petrol işçilerinin yaralarını ve yanıklarını iyileştirmek için yapışkan bir jöle kullandığını fark edilir ve ilk kez 1859 yılında keşfedilir.

    vazelin, vazelin nedir, vazelin ne işe yarar, vazelinin faydaları, vazelinin yan etkileri
  • Ağustos 23, 2021 Haberler

    Çocuklarımız söz konusu olduğunda, onları sağlıklı ağız hijyeni alışkanlıklarına ve bir ömür boyu güzel gülümsemelere doğru yönlendirmek istiyoruz.

    çocuk diş macunu, diş macunu, çocuk diş fırçası
  • Ağustos 20, 2021 Haberler

    Burçak unu burçak tohumunun kurutulduktan sonra toz haline getirilerek elde edilmesiyle oluşur. Burçak unu ilaç yapımında kullanılan bir gıdadır. Burçak yapısı gereği hemen her yerde yetişebilen bir bitki türüdür.

    burçak unu faydaları, burçak unu, burçak unu nedir, burçak ununun faydaları, burçak tohumu
  • Ağustos 19, 2021 Haberler

    Dünyanın en değerli bitkileri arasında yer alan ginseng, faydalarıyla şaşırtmaktadır. Geçmişten günümüze hastalıkların tedavisinde kullanılan ginseng antioksidan özelliğe sahiptir. Ginseng nedir, faydaları nelerdir? Ginseng nasıl kullanılır? sorularının cevaplarını sizler için bir araya getirdik.

    ginseng nedir, ginseng ne işe yarar, ginsengin faydaları nelerdir, ginsengin zararları nelerdir
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR